Скандал по оста БСП - служебен канет.Назначението на Никола Стоянов го давам за

...
Скандал по оста БСП - служебен канет.Назначението на Никола Стоянов го давам за
Коментари Харесай

Божанков, БСП: Служебният министър на икономиката е в тежък конфликт с нас

Скандал по оста БСП - служебен канет.

" Назначението на Никола Стоянов го давам за пример на човек, който е там с една единствена цел и то е да удари БСП " Така Явор Божанков от БСП коментира в " Твоят ден " на NOVA NEWS поста на икономическия министър в служебния кабинет. 

Той напомни, че той е в тежък спор с БСП, уволнен от ръкоодството ѝ и като подобен има персонален претекст за реваншизъм. " Никой няма подозрения, че този човек е селекциониран и селелктиран със задачата да удари Българска социалистическа партия ”, уточни още веднъж Божанков.

" Но той е там не просто персонално да удари водача на БСП, а той е там, с цел да смъкна резултата на тази политическа мощ като част от един по-голям проект, защото служебният кабинет има голяма роля в това дали ще се образува или не и какъв кабинет ще се образува в идващия парламент ”, уточни Божанков. По думите му служебните кабинети могат да основат архитектурата на идващия кабинет.

Според Божанков: " Удар срещу БСП ще докара до следния резултат: Или ГЕРБ да стане първа мощ и да образува болшинство, или тези, които тръгнахме по пътя срешу корупцията, да успеем да създадем, само че без троянските коне, като Има Такъв Народ, който в последна сметка събори държавното управление ".

На въпрос дали тримата министри от БСП в служебния кабинет - Крум Зарков, Явор Гечев и Весела Лечева - би трябвало да бъдат осъдени, Божанков сподели, че ще го реши груповият орган. Утре Националният съвет а БСП ще се събере и групово ще го разиска, уточни той, написа Novini.bg.

Божанков разяснява косвено и уволнението на Гергана Алексова от поста ѝ на зам. шеф в НКЖИ. Той придвижи отговора си към Софийска стокова борса и зяви: " Една от най-големите схеми в страна е търговията на държавни сдружения през нея. Твърдя, че цялата държавна машина – от НКЖИ и БДЖ, МВР - горива, артикули - по какъв начин купува и продава страната изобщо, почти 90% от държавния оборот минава през тази борса. И в случай че човек огледа договорите през тая борса и види на какви цени са сключвани, ще се хване за главата ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР